VI LEVERER MÅLBAR

RESULTAT- OG PRESTASJONSUTVIKLING!

Effektive løsninger

ResultatPartner leverer effektive og enkle metoder som sikrer en målbar utviklingsprosess både i forhold til prestasjoner og resultater. Kunnskap gjennom 25 år gir oss innsikt i det som fungerer.

Fokus på tilpassede løsninger

ResultatPartner’s tilpassede løsninger handler om å definere konkret dine utfordringer og mål og basert på dette utvikler vi og tilpasser relevante treningsprogram som følges opp via vårt Improve Systems.

Kontinuerlig forbedring

Kunnskap koster men mangel på kunnskap koster mer – dessverre. Og kunnskap og ferdigheter er ferskvare og den går fort ut på dato dersom den ikke vedlikeholdes eller får nødvendig påfyll i forhold til endringstakten i næringslivet. I ResultatPartner søker vi etter å få være din partner i å definere samt utvikle kompetanse samt skape en kultur for kontinuerlig forbedring gjennom prosessbasert trening.

SE VIDEO

Hvorfor velge ResultatPartner?

25-års tillit fra våre kunder!

Siden 1991 har vi gjennomført prosesser med flere enn 300 virksomheter og 20.000 deltakere fra salg, ledelse, service avdelinger. I tett samarbeid med våre kunder har vi skapt enorme resultater av betydning for deltaker, for teamet, for avdelingen, for organisasjonen, eiere og ikke minst for kunder. Det har vært hoveddrivkraften vår i alle disse årene at vi fortsatt leverer varig verdi for våre kunder. Det kan høres ut som en floskel – for oss er det ramme alvor. Uten fornøyde kunder kan vi like så godt legge ned vårt levebrød.

Tilpassede løsninger

Vi får meget gode tilbakemeldinger på vår evne til å forstå kundens forretning og utfordringer knyttet til marked, egen organisasjon eller andre forhold. Basert på gode metoder får vi raskt innblikk i situasjonen og utvikler relevante programmer som passer til dette. Når programmer er relevante, troverdige og effektive så er dette en av nøkkelen til at prosesser virker i det daglige.

Vi sikrer i gjennomføringsfasen

For 4 året på rad er den største utfordringen blant verdens ledere knyttet til å drive igjennom endringsprosesser og forankring av mål og strategier. Dette er vi godt kjent med og det er derfor med stolthet vi kan si at vi forenkler denne prosessen ved å benytte oss av Improve som støttesystem for å få kontroll, sikre og implementere endringen. For ledere og brukere er dette ansett som en ren gavepakke da det forenkler hverdagen og prosessen for å nå mål.

Request a call back.

Just submit your details and we’ll be in touch shortly.


Management TrainingSales TrainingImprove Systems